"Когато говорим за Мебели"

Колорадо е мебелна фабрика, която е създадена през 1997 г. от нейния собственик Благой Ангелов. Започна като малък склад със само 6 служители и една производствена линия.

Subsequently due to the owner’s experience and strong will for success, Kolorado’s team in 2005 opens its own factory with size of 18 000m2.The new factory complies with all modern European standards. In 2017 Kolorado purchases another factory with the size of 48,000m2 and adds the productions of Mdf products.

Since 2012 Kolorado exports for international clients mainly in Germany, Greece, Cyprus, France, Italy, Netherlands, Spain, however striving to expand their exports even further!

ПРОДУКТНИ РЕШЕНИЯ

След много реконструкция и монтаж на високотехнологични машини – Колорадо се състои от три фабрики – Мека мебел, Модулни мебели и лакирани MDF мебели.

01.

ТАПИЦИРАНА МЕБЕЛ

Фотьойли, холови ъгли, канапета, кухненски ъгли, модулни дивани, комплекти дивани, тапицирани легла и др.

02.

КОРПУСНА МЕБЕЛ

Спални комплекти, холни маси, детски стаи, трапезни маси, портманта , кухни, полици, ТВ секции, ТВ шкафове

03.

Лакиран МДФ

Шкафове, кухненски врати, плотове на маси и др.

Съчетавайки традиция, дългогодишен опит и съвременен дизайн, Колорадо продължава да отговаря и надминава очакванията на големите мебелни компании в България и Европа. Някои от нашите клиенти са добре познати търговски вериги и търговци на едро на пазара на мебели в България и Европа като AIKO, MOBBO, VIDENOV, GOOSSENS, Max-FURN, PELI-PAL и др.

За нашите клиенти беше много важно да знаят, че работим в съответствие с EN ISO 9001-2015, също така, че сме способни да произвеждаме продукти от FSE, тъй като сме сертифицирани и че сме член на БЪЛГАРСКАТА КРАМАТА НА ДЪРВОПРИМЕЧНАТА И МЕБЕЛНА ПРОМИШЛЕНОСТ ,

НАШАТА МИСИЯ

Мисията на нашата компания е да създаваме уют в дома на всеки клиент и в същото време да предлагаме висококачествени, функционални и достъпни мебели. Нашият приоритет е да постигнем 100% удовлетвореност на клиентите от нашите продукти и услуги.
Екипът на Колорадо

НАШИЯТ ЕКИП

Вярваме, че успехът ни е резултат от успеха и мотивацията на нашите служители, затова инвестираме в тяхното образование и развитие. Понастоящем във фирмата има 7 основни отдела – строителство / проектиране, производство, доставка / износ, финанси, продажби и логистика.

НАШИТЕ ДОСТАВЧИЦИ

За да поддържаме най-високо качество на нашите продукти, ние избираме да работим с най-добрите доставчици по целия свят, като винаги се грижим да запазим професионалните отношения с тях.

Знаем, че устойчивите практики и екологичните дейности бързо се превръщат в стандарт във всяка индустрия. Затова Колорадо се опитва да намали отпадъците, като използва екологично чисти суровини и намалява количеството на отпадъците, получени по време на производствения процес.

ЛОГИСТИКА

Използваме 10 фирмени камиона, които обещават бързата и безплатна доставка на нашите партньори из цяла България. За износ в цяла Европа си сътрудничим с различни логистични компании, за да можем да предложим на клиента си най-доброто решение.

ИЗЛОЖЕНИЯ

Всяка година Колорадо участва като изложител в различни мебелни панаири, като MOW – Германия, IMM Кьолн – Германия, Светът на мебелите – София.

Колорадо работи със страст и всеотдайност да бъде предпочитаният доставчик на мебели в Европа.